Invägning nr 6....och en försvunnen grek.

Tjena alla blogglovers!
Först och främst så vill jag be om ursäkt för att vi är lite sena med måndagsinläggen. Men vi hade en del att göra här på restaurangen i går, och sen va det full fokus och laddning inför kvällens match!! Och vilket jävla anti-klimax det blev då! Usch o fy f**n!! Skämmes tamej fan! Så nu pratar vi inte mer om den matchen.

Veckan som gått har gått ganska bra, men jag har väl inte riktigt känt om det är bra eller dåligt. Så det va ju som vanligt med skräckblandad förtjusning man ställde sig på vågskrället! Men det gick faktiskt jäkligt bra, kan säga att jag satte nytt personligt veckorekord!! Trots att jag va i Örebro på O leary's i lördags kväll och smakade av lite fina vita viner! Skulle det räcka till seger mån tro???
Långben gnuggar på bra med sin nya fina cykel, han kör till och med promille-vägen rätt över skogen varje dag, både hit och hem igen! Och jag tycker nästan att han övergått till jakthund status den senaste veckan, nåt anorexia fall vill vi inte ha!

Shorty Lille-Fridolf såg vi inte röken av på invägningen! Han har tydligen skaffat några nya kompisar nu som ska öppna en pizzeria ute vid Sätra, så han kommer springa omkring med mjöliga armar i fortsättningen.
Vi får väl se vad det blir på hans grek-degar, jag misstänker att oregano kommer va en av ingredienserna på hans special-pizza

Då va det dax att avslöja veckans vinnare!
Det blev........för 3 gången totalt

Gustav "Långben" Viborg!!!!

Med en viktminskning på hela 4 kg!!!
Och en procentminskning på 3,7%, så tog han ganska lätt hem veckans seger. Han har totalt tappat 10,8 kg på 6 veckor.

Jag själv tappade 2,7 kg (vilket jag är supernöjd med) och en procentminskning på 2,5%. Och jag har totalt tappat 10,9 kg på 6 veckor. Vi håller som ni ser ganska jämna steg jag och Långben. Jag känner att slutmålet trots allt inte är allt för långt bort, och det känns ganska skönt.

Jag och Långben firade faktiskt en bra vecka med en varsin delikatess-smörgås efter invägningen i går, det va vi helt klart värda!


Pizzabagarn dök ju som ni redan vet inte upp till invägningen! Tror nog att det blivit lite för mycket av det goda i bakvattnet efter förra veckans glädjerus.
Vill ni redan nu beställa en grek-deg så är det bara att ringa till honom.

Här kommer förresten en lika som bär:



Well well mina smala fina vänner, nu ska jag äta lite lunch. Lutar åt löksoppa i dag.

Hörs snart igen.



"En kvinna med uppdragen kjol springer fortare än en man med nerdragna byxor."
-Per "Svalle" Svalin, etablerad droskförare, Arboga.

5e invägningen, ett bakslag, och en galet glad grek!

Halloj på er!
Då va vecka 5 avgjord!
Och det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig....eller jo det blev det kanske. Har ju varit på kryssning i helgen och haft svensexa för min gode vän Fredrik "Råttan" Jansson. Och vi hade galet roligt! Men det medföljde ju även en del onyttigheter i form av en hejdundrande frukostbuffé på Lördag morgon och en riktigt smaskig pizza vid hemkomst! Ska väl även erkänna att det blev en del dricka. Så jag hade inte allt för stora förhoppningar om en minskning när jag ställde mig på vågen i morse, nu handlade det bara om att hålla ökningen nere.

Gurra Långben har ju oxå varit ute på onyttigheter i helgen. Hans fotbollslag Medåker's IF (där f.ö Lille-Fridolf oxå är väldigt involverad, dock ej som spelare.....tack o lov) spelade ju derby mot storebror Arboga Södra i helgen, och dom vann med 2-1! Så det blev ju lite firande på Långben i lördagskväll. Och på söndagen så kom han ut och åt en rejäl lunchbuffé här på restaurangen, tog sig en härlig glass till kaffet, och avslutatde sedan söndagkvällen med en stor pizza! Så hans förhoppningar om en viktminskning va oxå minimal.

Så man skulle kunna säga att vi gav den galne greken en riktig straffspark inför invägningen!

Och mycket riktigt!! Han drog upp den rätt i krysset!!

Veckan segrare blev alltså Chrille "Lille-Fridolf" Giourgas!!


Och det ledde till att han visade upp en euforisk glädje! Så stor att han i seger-ruset började med ett okontollerat smörgåsätande med diverse delikatesser på!


Ska bli mycket intressant att se hur länge glädjeruset sitter i, och om han kan följa upp veckans fina resultat även nästa vecka?

Alltså:
Med en viktminskning på 2,7 kg och en procentminskning på 3% så sopade han banan med mig o Långben denna vecka!

Jag lyckades med en ökning på 0,8 kg och en procentökning på 0,7%. Och på det tog jag 2a platsen!!

Gurra lyckades öka med 1,8 kg och en procentökning med 1,7%

Så vi kan lugnt säga att detta va inte min och Långben's vecka.

Men vi kommer att komma tillbaka, var så säkra! Jag utlovar en bra viktminskning redan till nästa vecka, annars jävlar!!

Well well mina smala fina vänner, nu ska jag bryta i hop o komma igen!

Hörs snart igen med en segerintervju av den galne greken!

Chao.

"Det är bättre med en kråka i skogen än tio i näsan."
Kenneth "Snucke" Garman. Valleshill, Arboga.

RSS 2.0